Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La un an de zile de la scandalul în urma căruia Mihai Tudose și-a dat demisia din funcția de premier, Cătălin Ioniță, actualul șef al Direcției General Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne, a cărui numire la șefia Poliției a declanșat furtuna politică de la începutul lui 2018, o acuză pe Carmen Dan că a mințit.

Ieșirea lui Ioniță vine la câteva zile după ce, în urma bilanțului DGA, ministrul de Interne a anunțat că vor fi schimbări la nivelul Direcției, reproșând că activitatea acesteia a vizat în proporție de doar 10% angajații ministerului.

Duminică seară, Cătălin Ioniță a transmis o scrisoare deschisă în care susține că schimbările îl vizează de fapt pe el. Mai mult, el o acuză pe Carmen Dan de „prezentarea mincinoasă făcută în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române”.

Integral pe HotnewsComentarii

Victor Asta-i adevărata problemă !....Că DGA-ul anchetează politicienii din Gașca lui Madam Carmen Dan ....sau în sectoarele unde aceștia au responsabilități...și nu dă bine la Guvernarea PSD+ALDE-istă să mai fie încă o instituție ce să dovedească corupția din alte domenii ale vieţii sociale - în învăţământ, în sănătate sau în administraţie....Asta-i la fel cu avertizarea Șefului Poliției Circulației că va fi demis dacă colegilor Madamei Carmen Dan de la partid li se mai dau amrenzi sau retrage carnetul de conducere pe 3 luni că au mers cu viteză nepermis de mare depășind-o cu mult pe cea reglementată....(Cum s-a întîmplat cu Valcov, cu Ministru Muncii, cu Olguțu Manda....).S-a creat CASTA PSD-istă unde respectarea Legilor nu este pentru ea....Legile-s să fie respectate doar de prostimea mămăligară !!!....

23 aprilie 2019 7:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.