Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Cosma, deputat PSD, afirmă că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din funcţia de procuror este un "gest corect, mult aşteptat", subliniind să şeful statului a dat dovadă şi de curaj.

"Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis mi-a câştigat admiraţia. Prin semnarea decretului privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Mircea Negulescu - în prezent suspendat din funcţie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina - ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare, constând în excluderea din magistratură, preşedintele României a dat dovada de corectitudine şi, de ce nu, de curaj. Spun asta pentru că, aşa cum am observat cu toţii, curajul este una dintre cele mai rar întâlnite calităţi ale celor care pot şi trebuie să înfrunte un sistem corupt din temelii", a afirmat Andreea Cosma, într-un comunicat transmis luni, citează Agerpres.

Cosma susţine că l-a iertat pe preşedinte pentru că i-a catalogat "penali" pe ea şi pe membrii familiei ei.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis mi-a câștigat și mie astăzi admirația. A avut kurajul să-l pensioneze și pe procuristul fruntaș al Direcției Neprihănirii Arianusului. Un astfel de specimen Homo Superior atât de kurajos mai rar. Și eu l-am iertat pe neprihănitul de căcat pentru că s-a beșit cu stropi pe gaura din față și mi-a zis penal. Chiar dacă am câștigat prima etapă a procesului intentat Dicktatorului pentru prostie și i-am dat șpițuri în sfinkter cu sălbăticie, vreau să-l anunț pe repetent că voi renunța la parcursul acestui proces doar când el însuși se va pensiona anticipat. Cu respect, Inamicul Public nr 1.

22 aprilie 2019 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.