Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a fost scos din sărite de ultimele modificări din Guvern, modificări de care îl face responsabil pe Liviu Dragnea. Fostul președinte îl atacă dur pe liderul PSD, despre care spune că este un mare nemernic.

Băsescu susține că ultimele acțiuni vor declanșa o criză politică inutilă.
”Dragnea declanşază inutil o criza politică !
Părându-i-se că are nevoie de un exerciţiu de autoritate, Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă.
O remaniere care foarte probabil nu va avea sprijinul Preşedintelui, o remaniere făcută într-o perioadă de sărbători catolice şi ortodoxe, când ,foarte probabil, va fi greu să treacă rapid o reorganizare guvernamentală prin Parlament, o remaniere făcută într-o perioadă în care UDMR-ul a intrat într-un noncombat tactic.

Integral pe CapitalComentarii

Păzea, Cioloș vă fură „aragazele”, iar USR vă ia frigiderele! De mașini se ocupă Soros . „Orice om îi este teamă că-i fură PLUS aragazele. Frigiderele le ia USR, ca să nu mai rămână #Nimic”. Cioloș a ironizat doi dintr-o lovitură: pe Dragnea – pentru frigiderele și „aragazele” fără de care te lasă Cioloș; pe Dăncilă – pentru exprimarea „orice om îi este teamă de o plângere penală”

23 aprilie 2019 14:35

Ecce Analistul Expiratul Turmentat și-a băgat un fitil în sfinkter și a făcut o diarie explozivă. Inamicul Public nr 1 l-a înnebunit. Autoritățile din Sri Lanka au rezolvat cel puțin cazul deflagrației de la hotelul de lux unde era cazat turistul român.

22 aprilie 2019 20:00

Oferi pe mă-ta! Idiotlui de mai jos i-a intrat în cap pubula strâmbă a javrei ordinare cum că lui Ecce i s-ar fâlfâi de obsesiile sale sexuale! Ecce ecce prea inteligent și spiritual să nu se distreze vî ăzând efectul devastator al stilului să de a face mișto de prostaci, #rezistaci și postaci fără pic de har și de stil. Ii-ha-ha-ha!

22 aprilie 2019 16:42

Ecce Kurrupt Ofer sex anal gratuit membrilor PSD și UDMR.

22 aprilie 2019 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.