Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă explozie a avut loc în Sri Lanka. Un dispozitiv exploziv a fost detonat în apropierea unei biserici.

Sonia Simionov, reporter Observator, vine cu detalii din Sri Lanka. „Am mers în Colombo și, alături de un polițist, care ne-a fost escortă, am mers în siguranță și am văzut dezastrul. Arată îngrozitor, numai că la momentul la care trebuia să ajungem la una dintre biserici, polițistul a primit informația că într-un camion se afla un alt sistem exploziv, undeva lângă o biserică.Am fost duși foarte repede spre ieșirea din oraș. Noi am reușit să ieșim din oraș și acum mergem spre resortul unde suntem cazați. Acolo tot este sigur, e păzit, poliția e peste tot, te percheziționează. Totul e închis.

A trebuit să ne îndepărtăm de locul în care se pare că s-a produs deja o explozie. Poliția, imediat ce ne-a comunicat că trebuie să plecăm, a și închis centrul orașului”, a spus Sonia Simionov din Sri Lanka.


Comentarii

Marius Ivanescu Îmi bag EURO-poollaîn ea de (Sf., n.m.) Biserica - VREAU O "tzara" CA AFARA!!!

22 aprilie 2019 23:53

Marius Ivanescu Buna seara! Sunt io, (a-)SOCIALMEDIA-terminalul lu' alde Dacian-Romanian-Pizdocratzian-Urinian PLUS Muiosh si as dori sa va informez ca SUG euo-POOLLA (lagreu, n.m.) & #REZIST!

22 aprilie 2019 23:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.