Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este prima ocazie în care vedem că PSD nu mai funcţionează, şi încă într-un judeţ considerat acum 10 ani judeţ „roşu”. PSD nu a găsit în oraşul Iaşi 1000 de susţinători, şi a trebuit să-i aducă cu autobuze din mediul rural. Pentru prima dată Dragnea a evitat să înfrunte cetăţenii ostili, a renunţat la cuvântările publice, şi a fugit împreună cu premierul şi alţi miniştri într-un microbuz cu geamuri fumurii.

Al doilea oraş din ţară, ca număr de locuitori, Iaşul a evouat enorm în ultimii ani. Doar în industria de IT lucrează circa 35.000 de salariaţi, cu venituri mari. Mulţi alţi antreprenori privati au realizat afaceri frumoase şi asigură joburi la zeci de mii de ieşeni. Primarul, Mihai Chirica, este opozant declarat al lui Dragnea, şi acest lucru s-a văzut în comportamentul jandarmeriei şi poliţiei locale.

Integral pe AdevărulComentarii

Vasile Pai ce vă așteptați mă să-i primească cu covorul roșu? Ce a făcut PSD pentru Moldoveni ? NIMIC. Știu sa vina din 2 in 2 ani după voturi, zâmbesc frumos ,promit și luna de pe cer și pa. Nu tu autostrada,locuri de munca , NIMIC. Dragneo ai interdicție pe Iași.

22 aprilie 2019 14:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.