Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Declaraţiile recente ale liderului PSD Liviu Dragnea au fost sursa unui moment comic în pauza unei piese de teatru. Un actor s-a folosit de cuvintele şefului social democrat pentru a răspunde replicii unei persoane din public. Întreg momentul a ajuns ulterior pe internet, spre deliciul celor care l-au urmărit.

Reacţia lui Liviu Dragnea, care i-a spus unui participant la mitingul PSD din Suceava că este ”un nimic”, a fost transformat de actorii Teatrului de Comedie din București într-o adevărată scenă comică realizată ad-hoc în pauza piesei ”Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare. ”Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…”, a spus actorul Alex Bogdan publicului, în pauza dintre cele două părți ale spectacolului.

Integral pe CapitalComentarii

,,August prostul" in premiera jucat de DRACnea Bai asta-i cu capul vrea sa-i prosteasca acum pe regiuni! Vad ca momeala asta o arunca doar la moldoveni, p'aia pe care i-a indobitocit si saracit cel mai mult! Chiar asa de creduli ca sa nu zic prosti or fi oamenii aia!? Ia si cititi, pls! Dragnea a declarat vineri la Botoșani că Guvernul ,,va aproba" ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru ,,nord-estul țării" prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural. „Plecând de la ideea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27.000 de lei/an faţă de 44.000 de lei media naţională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune." Fara cuvinte!

22 aprilie 2019 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.