Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vulcanul Agung, din Bali, Indonezia, a erupt duminică dimineață, trimițând un nor de cenușă vulcanică la doi kilometri spre cer.

Vulcanul a erupt în jurul orei 3.21 dimineața. Autoritățile au interzis turiștilor apropierea de vulcan la o distanță mai mică de patru kilometri, potrivit DailyMail.

Autoritățile indoneziene au declarat că aeroportul principal din Bali, Aeroportul Internațional Ngurah Rai, nu a fost afectat de erupție.

Cu toate acestea, mii de turiști au început să-și facă probleme legate de întârzierile de zbor sau chiar că ar putea rămâne blocați pe insula de vacanță.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 21-04-2019. 1+9+2+1=13 ALLAH; 21 MAHOMED numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta eruptiei de dumunica a vulcanului Agung din Bali, Indonezia.

22 aprilie 2019 21:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.