Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veste proastă cu două luni înainte de vacanţa de vară. Autostrada Soarelui intră în reparaţii în plin sezon estival. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Hotărât să urgenteze marile proiecte de infrastructură, ministrul le-a declarat război constructorilor străini, care nu se ţin de treabă, şi i-a avertizat că are în vedere chiar rezilierea contractelor.

Autostrada Soarelui va intra în reparaţii pe două tronsoane dintre Bucureşti şi Fundulea. În mod neaşteptat, autorităţile au luat decizia ca lucrările să înceapă într-o perioadă de vârf a traficului către mare.
Aflat la Târgu Jiu, ministrul transporturilor a anunţat că va continua vizitele-fulger pe şantiere şi dă un ultimatum firmelor care au câştigat licitaţii pentru construcţii în România. Acesta a avertizat că nu va ezita să rezilieze contractele, daca nu vor fi respectate condiţiile semnate.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.