Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Augustin Lazăr, în vârstă de 63 de ani, îşi încheie în această săptămână, pe 27 aprilie, după trei ani, mandatul de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Augustin Lazăr a fost numit procuror general al României pe 28 aprilie 2016 de actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, la propunerea ministrului tehnocrat al Justiţiei, Raluca Prună, după avizul pozitiv al Consiliului Superior al Magistraturii.

Integral pe MediafaxComentarii

DRACnea si carmen data blocheaza ancheta 10 August Atacuile concentrate in ultimul timp asupra Parchetului General al Romaniei, tocmai asta are la baza: Stoparea anchetelor din 10 August cand dracnea si carmen dan au regizat ,,lovitura de stat” esuata. Cea mai importanta actiune institutionala girata de DRACnea este aceea de a bloca ancheta asupra evenimentelor din data de 10 august prin secretizarea tuturor documentelor si imaginilor, din Piata Victoriei.Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.

22 aprilie 2019 11:51

Ecce Kurrupt Totul ecce bine când încă o zi la Cooperativa Agricolă de Producție se termină cu bine. Tractoristul a ajuns cu brazda la capătul ogorului și o ia înspre brigadă fluierând pe sfinkterul din față clasicul hit eurovizionar al lui Cristian Homobuci de pe albumul lui de debut, Kurcubeul și Cârnațul: "Unu cu unu face doi, o grămadă de pizdaci n-are ce căta-ntre noi"

22 aprilie 2019 9:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.