Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din perspectivă politică, legea lustrației ar fi fost foarte utilă. După 1989 toți cei cu putere de decizie în mecanismul de represiune al regimului comunist ar fi trebuit îndepărtați din aparatul de stat. Toată securitatea politică. Toți procurorii implicați în anchetarea dizidenților. Toți judecătorii care au decis confiscarea proprietăților și condamnarea opozanților. Toți milițienii care i-au anchetat pe tinerii cu plete fiindcă aveau plete.

Era o vorbă - „Cine a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush". Cine a judecat după legi comuniste nu poate, peste noapte, să judece după legi liberale și democratice. Fiindcă oamenii nu-și pot schimba mentalitatea, așa cum își schimbă ciorapii sau cravata; simplul fapt că ai schimbat denumirea instituției și a confecționat o nouă ștampilă nu înseamnă că și gândești în spirit liberal. Tot cu duhul comunismului o să faci legi și o să iei decizii.

Integral pe RepublicaComentarii

Istorie deformata In Decembrie 1989 a fost Lovitura de stat, Nu revolutie! Lovitura de stat a fost pusa la cale de bolsevicii: ion iliescu, alexandru barladeanu, gelu voican voiculescu, silviu brucan..cu ajutorul securitatii de-atunci! Si bineanteles ca recuzita s-au gasit actori care sa fie distribuiti in rolul de revolutionar! Portret de revolutionar este unul ca codrin stefanescu sau radulescu, mitraliera lui DRACnea. Daca se va face o ancheta serioasa sa-i ia la scarmanat pe toti revolutionarii rasplatiti de bolsevici ca sa le gireze asa zisa revolutie cand de fapt a fost o autentica LOVITURA DE STAT.

22 aprilie 2019 11:41

CETATEAN FARA PARTID, de fapt, un psd-ist travestiti cei 95% dintre romaani care nu pun botul la minciunile lui Dragnea sunt nazisti platiti de evreul nazist Soros.

22 aprilie 2019 10:56

Kuminecaturile Gemene = Ecce Kurrupt, militant bolshevic psd-ist Fac reducere 50% pentru membri ALDE

22 aprilie 2019 10:47

Kuminecaturile Gemene = Ecce Kurrupt, militant bolshevic psd-ist Ofer sex anal gratuit membrilor PSD si UDMR

22 aprilie 2019 9:35

Kuminecăturile Gemene Da, ecce un proverb foarte popular în Texas: "Cine a stat de vorbă cu bestiile roșii, nu mai poate gândi cu Inteligența Centrală a Arianusului ca W."

22 aprilie 2019 9:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.