Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat duminică, la Târgu Jiu, că a lansat ordonanța pe achiziții, însă a primit 17 pagini de observații de la Ministerul Justiției, printre care și aceea de a obține un aviz de la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT). „O aberație!”, a spus ministrul.

Răzvan Cuc a declarat la Târgu Jiu, unde a participat la inaugurarea noului sediu al RAR din oraș, că așteaptă o discuție cu noul ministru al Justiției, deoarece, după lansarea ordonanței privind achizițiile, a primit, la la MJ observații pe 17 pagini.

„Din păcate am undeva la 17 pagini de observaţii de la Ministerul Justiţiei (pe ordonanța pe achiziții – n.r.). Aceste observaţii de la Ministerul Justiţiei au blocat ordonanţa. Aşteptăm să avem o discuţie cu noul ministru pe care sper să îl avem la Justiţie şi să revenim asupra ordonanţei, pentru că, la un moment dat, pe această ordonanţă am avut cinci avizatori, adică Ministrul Transporturilor ca inițiator, ANAP, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Justiţiei. Ministerul Justiţiei ne-a introdus suplimentar încă şase avizatori, printre care ne-a solicitat să luăm un aviz inclusiv de la CSAT, ceea ce este, dacă mă întrebaţi pe mine, o aberaţie, fiindcă noi facem autostrăzi, drumuri, noi vrem să simplificăm legislaţia, nu facem drumuri militare ca să mergem să cerem avizul de la CSAT (…). Doamna prim-ministru a reuşit să deblocheze acest lucru. Vedem că avem aceste observaţii eterne care, practic, nu ştiu decât să blocheze”, a spus Răzvan Cuc.

Integral pe CotidianulComentarii

tudorel toader arhitectul demolarii statului de drept Asa Tu-Dorele, asa! Sa te scuipe si sa se pishe pe tine toti PSD-isti! Bai loaza penala, si cuc asta ma te face de kkat!? Dar lasa ca si meriti toate zoaiele astea ca mult prea mult rau ai facut tari! niciun roman cinstit din tara asta nu o sa te uite prea curand pentru ca tu ai fost arhitectul tuturor legilor nesimtite care-au scos din puscarii criminali hoti si violatori, tu ai distrus justitia, DNA si statul de drept! Tu ai afost avocatul HOTILOR si i-ai facut legi speciale penalului DRACnea! Tu, sper ca vei da socoteala si vei plati cu varf si indesat pentru tot raul pe care l-ai facut!

21 aprilie 2019 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.