Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep este „programată să nu cedeze niciodată nimic pe un teren”, scrie prestigioasa publicație franceză L’Equipe după ce românca a învins-o pe Caroline Garcia, 6-7 (6), 6-3, 6-4, în semifinalele Fed Cup, de la Rouen.

„Eroică, Caroline Garcia a făcut un meci superb, dar a sfârşit prin a se înclina în faţa Simonei Halep (…). A fost un nivel înalt. Meciul jucătoarelor N.1, între Caroline Garcia şi Simona Halep, a respectat toate promisiunile. Cele două jucătoare nu au evoluat întotdeauna bine în acelaşi moment, dar nivelul a fost întotdeauna ridicat şi fiecare scădere de regim a fost pedepsită necruţător”, a scris publicaţia .

Condusă cu 4-0 în primul set, Halep şi-a intrat în fine în ritm, a arătat „obişnuita sa combativitate” şi a condus cu 5-4, apoi s-a ajuns la tiebreak. „Calitatea tenisului practicat pe Kindarena din Rouen a fost atunci magnifică”, consideră cotidianul.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.