Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asta nu-i campanie electorală! Asta nu-i competiție! Asta nu-i dezbatere! Este doar o formă de circ! O ploaie de înjurături de la tribună, un potop de minciuni de la microfon, o basculă de ocări la adresa adversarilor, o căruță de minciuni pentru poporul care visează un alt fel de viață.

Ce campanie și ce politică este aia în care Ludovic Orban strigă la pus parul pe ei și la plîngeri penale? Cîtă minte are un șef de partid care îndeamnă la așa ceva? Asta nu-i campanie electorală! Unii se îmbracă în galben, alții în roșu, își pun fulare pestrițe, întind lozinci, aduc cîntăreți și actori ca să se strîngă lumea ca la urs.

Jumătate sau trei sferturi dintre aplaudaci îmbulziți în fața scenelor sunt figuranți mobilizati de șefii lor, plătiți, amenințați sau alungați din birouri pe bază de tabel.
Spectacolul maimuțelor este simplu și primitiv. Strîng mîna, zîmbesc cu gura pînă la urechi și dau cîte o floare femeilor. Și apoi rînjesc, implorînd simpatie sau dragoste, cerșind voturi și îndrugînd aiureli. Pentru ce? Pentru puterea pe care o vor în numele celor mulți și o folosesc numai pentru familia și pentru grupul lor politic.

Integral pe CotidianulComentarii

,,August prostul" in premiera jucat de DRACnea Bai asta-i cu capul vrea sa-i prosteasca acum pe regiuni! Vad ca momeala asta o arunca doar la moldoveni, p'aia pe care i-a indobitocit si saracit cel mai mult! Chiar asa de creduli ca sa nu zic prosti or fi oamenii aia!? Ia si cititi, pls! Dragnea a declarat vineri la Botoșani că Guvernul ,,va aproba" ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru ,,nord-estul țării" prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural. „Plecând de la ideea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27.000 de lei/an faţă de 44.000 de lei media naţională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune."

22 aprilie 2019 13:35

@vasile Vasalie, daca tu n-ai nici o "pretentie", nici o speranta de la nici un partid, inseamna ca esti....mort ?

22 aprilie 2019 12:23

Vasile Eu cu cine votez? Uite așa te scarbesc toate partidele. Până acum votam cu PNL , PSD nu am votat și nu voi vota niciodată, Alde nici nu mă gândesc, USR mă tentează macar ăștia sunt mai noi,tineri au inițiativă și sunt contra coruptiei.

22 aprilie 2019 10:30

Florin Florin. Geoana a promis 20.000 Euro la alegerile prezidentiale pierdute, Dracnea promite mai putin doar 20.000 lei, minte ca anumite partide le va lua romanilor casele, masinile, televizoarele, etc.Plata celor 20.000 lei poate o face din conturile Tel Drum, sau poate din exploatarea cazinourilor de pe insula Belina. Ziarul asta Coditianul traieste din bani dati de PSD si a promovat numai ciuma rosie, oare Nistorescu uita ca acest ziar a promovat liberalismul, acum a inceput sa promoveze neocomunismul de tip extremist.

22 aprilie 2019 10:18

Masca construita pe promisiuni si atent vopsita de televiziunile lui Voiculescu si Ghita s-a topit. In spatele ei se vede clar, dupa 30 de ani, hidosenia unui partid organizat ca un grup infractional, mizeria unor tradatori de tara speriati ca isi vor pierde puterea si libertatea si un sistem osificat de coruptie care distruge tara aceasta de zeci de ani. Au facut praf Romania, au indatorat-o pentru zeci de ani, au slabit puterea legii, au subminat presa libera, au tradat si vandut pe nimic resursele facand jocul rusilor. Raul facut acestei tari are nevoie de ani sa fie reparat. comisarul.

22 aprilie 2019 8:31

Nistorescu, turnatorul bolsevic? Nu, merci scarboasa fiinta!

22 aprilie 2019 7:47

Sursa articolului Cotidianul turnatorului nistorescu Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?.Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

21 aprilie 2019 21:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.