Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un imens scandal politic s-a declanșat după vizita lui Liviu Dragnea la Iași. Un lider liberal a lansat o serie de acuzații grave la adresa filialei PSD Iași.Astfel, conform declarațiilor, PSD ar fi folosit la Iași „patrimoniul CJ și angajați ai instituțiilor din subordine, cu finanțare din bani publici.”

Liderul PNL Iaşi, Marius Bodea, îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean, Maricel Popa, preşedinte al PSD Iaşi, să explice de ce a folosit patrimoniul Consiliului Judeţean, dar şi angajaţi ai instituţiilor din subordine, la acţiunea de sâmbătă a partidului la care a fost prezent şi Liviu Dragnea.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt O imensă lăbăreală cu usturime intolerabilă la sfinkter a fost declanșată în presă de analiștii disperați care încearcă să eclipseze întrebările pizdacilor despre sponsorizarea pe care Klaussfinkter Wurst Johannis o acordă cu atâta generozitate Partidului Neprihănit Lăbăral din banii administrației prezidențiale... Ecce Normal.

21 aprilie 2019 16:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.