Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un om politic, fost apropiat de Liviu Dragnea, a anunțat că are de gând să dea jos guvernul Dăncilă. Operațiunea va începe chiar de săptămâna viitoare.

Pro România va începe, săptămâna viitoare, discuţiile cu partidele de Opoziţie pentru iniţierea, după alegerile europarlamentare, a unei moţiunii de cenzură pentru a schimba Executivul şi pentru a forma un guvern de uniune naţională, a anunţat, duminică, vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Apoi dacă cineva are legitimate ecce Pro Diaria foștilor PZDaci în frunte cu Minciurianul ratat care are legitimitate căcălău nu ca Inamicul Public nr 1 cu alde Tăriceanu... Face opoponarii din opopoziție o diarie explozivă la unison după alegerile eurovizionare și instalează ei Gubernul lui Klaussfinkter Wurst Johannis. Operațiunea Pârțul Umed. Gata cu obrăznicia pizdacilor mioritici! Începe orificial dicktatura altfel. Trăiască Kurcubeul și Cârnațul!

21 aprilie 2019 16:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.