Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sâmbătă s-au împlinit 47 de ani de când echipajul Apollo 16, penultima misiune spațială care a dus omul pe Lună, a aselenizat. Cea de a zecea misiune cu echipaj uman la bord din cadrul Programului Spațial American Apollo, a fost a cincea misiune care a aselenizat și prima care a coborât într-un areal înalt, fapt care a adus la o serie de cocluzii științifice extrem de importante pentru cercetarea satelitului natural al Pământului. Lansată pe 16 aprilie 1972, Apollo 16 a fost o misiune de clasă J, având ca noutate un Rover lunar, cu care echipajul s-a deplasat, explorând zona.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Fata nevazuta a Lunii creata muntoasa, accidentata si plina de cratere deoarece CREIERUL MEU SFANT e privat de somn si-i se provoaca dureri din august 2015 si pana-n prezent.

21 aprilie 2019 21:10

Ecce Kurrupt Adică ce ditamai bolovanul au reușit căcănarii să aducă de pe lună cu o sondă robotică decenii bune după ce Pionierul lor lobotomizat a jucat rolul de astronaut în scurtmetrajul "Primul Poponaut" care a fost filmat în deșertul din Arizona... Semnalul morse transmis de Sputnik după ce repetenții au luat șutul decisiv în arianus ecce precum un ecou care până în ziua de azi le dă șuturi în sfinkter... Patetic.

21 aprilie 2019 16:54

Marin Da,da luna e bine acolo unde e,nu a fost nici dracu acolo.

21 aprilie 2019 16:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.