Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Economistul care a prezis cu exactitate la cât va ajunge indicele ROBOR vine acum cu o nouă profeție despre cursul valutar. Mai mult, acesta spune că ROBOR va atinge pragul de 4%.

ROBOR va ajunge la finalul anului la 4%, iar euro la 4,8 lei, a explicat la Digi24 Iancu Guda, preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari. „Am ridicat semnale de alarmă încă din august 2017, când ROBOR la trei luni era la 0,7 – o,8, am avertizat că se va apropia de 3% până la finele lui 2018 și că va depăși 3% în prima parte a lui 2019 și s-a întâmplat,” a spus Guda.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Da, potop eurovizionar pe plaiurile mioritice... Întrebucerea ecce chipul cui va ajunge pe dosul monedei euro? Nu cumva al lui Konchita Wurst? Proorocii de căcat oare nu vede cu ochii bulbucați că puii de pizdaci s-ar putea să-și amintească ce a zis mai demult Maximus Cunilingus despre euro... "Dați-i lui Konchita Wurst ce ecce a lui Konchita Wurst!"

21 aprilie 2019 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.