Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un român a fost prins în infernul atentatelor sângeroase din Sri Lanka. Omul se afla în vacanță și din fericire nu a pățit nimic. Turistul a trimis niște imagini în hotelul în care locuiește, care au fost prezentate în exclusivitate, la Antena 3.

”Din fericire hotelul unde am stat noi e mai departe de centru, cam la vreo 2 kilometri. În toate hotelurile s-a întărit paza. Pe drum sunt controale, patrulează pe străzi foarte mulți polițiști. Noi abia am ajuns aici. Este a doua zi când am ajuns în Colombo. Noi vom continua vacanța”, a declarat românul din Sri Lanka, pentru Antena 3.

Cel puţin 138 de oameni au fost ucişi în şase explozii produse în cursul nopţii în hoteluri şi biserici din Sri Lanka, a anunţat duminică poliţia, transmite AFP.

Alte câteva sute de oameni au fost răniţi în aceste deflagraţii, care au vizat de Paştele catolic trei hoteluri de lux, o biserică din capitala Colombo şi alte două din apropierea capitalei.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.