Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Loto, Loto 6/49, Joker şi Noroc: Duminică, 21 aprilie 2019, au loc noi trageri la jocurile Loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 şi Super Noroc.
După tragerile loto de joi, 18 aprilie 2019, Loteria Română anunţă că acordat 17.700 de câştiguri, în valoare totală de aproape 989.000 de lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 18,7 milioane de lei (peste 3,92 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,52 milioane de lei (aproximativ 531.000 de euro)

Integral pe GândulComentarii

Marius Dragi jucători am și eu o întrebare pentru voi : A fost vreun paste sau Crăciun fără report? Ba chiar au fost cazuri in care au fost și de doua,trei ori reportat câștigul înaintea sărbătorilor. Sunt multe de schimbat la loto, de exemplu tabele electronice în agenții care sa redea in timp real numărul variantelor băgate să știm și noi cati bani se aduna , extragerea să înceapă imediat ce se închid casele așa cum este la jocul euromilion in vestul Europei, nu că la noi după ore in care se fac permutări cu calculatoare puternice de ultimă generație. Este o hoție generalizată la jocul loto.

21 aprilie 2019 16:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.