Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Vreau să vorbesc despre un slogan preferat nu numai al lor, ci şi al altora: 'ciuma roşie'. Vreau să vă spun aşa: ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor, şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai răi comunişti în acele vremuri. Deci despre asta e vorba. Restul sunt manipulări şi minciuni", a spus Liviu Dragnea, la Iași.


Comentarii

Ecce Kurrupt Marin are dreptate. Inamicul Public nr 1 ecce kaput. Klaussfinkter Wurst Johannis ecce campionul repetent al istoriei, el și-a înfiletat becul în sfinkter și ne luminează calea pas cu pas, tot înainte cu kuru.

22 aprilie 2019 18:37

Marin În câteva luni Dragnea va fi istorie, a călcat pe bec și nu il mai vrea nimeni, Europa îl vrea la pușcărie și va ajunge.

22 aprilie 2019 11:49

CETATEAN FARA PARTID Cei 95% dintre romani care nu au incredere in Dragnea sunt nazisti platiti de evreul nazist Soros. Ghiolbanis a fost ofiter nazist in tinerete. Huoo!

22 aprilie 2019 10:29

Kuminecaturile Gemene Ofer sex anal gratuit membrilor PSD si UDMR

22 aprilie 2019 9:50

ASALTUL FINAL AL HOTILOR PSD PE JUSTITIE Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

21 aprilie 2019 22:04

Kuminecăturile Gemene Pizdacul Șef evident nu ecce medic dar are ceva dreptate... Infekția repetenților se numește de fapt Kuru. Ecce un fel de alzheimers, provoacă întârziere mintală severă și pierderi grave de memorie. Practic căcănarii uită de la mână până la gaură și nu poate înțelege că care ecce treaba nici dacă le desenezi diagrame colorate. Nu se știe cum a apărut această boală dar ecce transmisă de o proteină infektă cu posibile origini în practica canibalismului. Are un comportament asemănător drojdiei care dospește toată plămădeala, un fel de kuminecătură dar la nivel celular la creier dacă doriți. Ciuma ecce o simplă bacterie, se tratează cu antibiotice...

21 aprilie 2019 17:42

Marius Hai că vi se termina jmecheria,ați furat până sa prins romanul care e baiul cu voi. Va mai votează tata mare.

21 aprilie 2019 17:03

Victor Astai vorba bătrînească....^SEMENI VÎNT, CULEGI FURTUNĂ !^....I-ai categorisit pe toți cei ce nu-ți împărtășeșc opiniile și te critică drept #REZISTACI, SECURIȘTI, NAZIȘTI, MASONI, CORPORATIȘTI, NEOMARXIȘTI, DIN STATU PARALEL sau BINOM....Tu ca PSD-ist te-ai împăunat ca PATRIOT luîndu-ți PATRIOTISMUL PE PERSOANĂ FIZICĂ....iar cei ce nu fac parte din gașca voastră sunt Ne-Patrioți, Vînduți Bruxellului, din Agenturile Străine....Numai că Clanul Vostru Mafiot PSD-ist susținut cum s-a văzut și de Clanurile Interlope (ale Duduienilor, ale Sportivilor și cine o mai fi fost atunci in fața Clădirii ICCJ....) nu vrea decît să parvină, să vă îmbogățiți prin furt și corupție că de aceea ați jumulit Justiția și-i călăriți pe procurori....să furați din bugetul țării cu Legea și OUG-ul în mînă....S-a mărit Subvenția partidelor de 6 ori într-un an în 2019....la fiecare mărire a salariului minim numai vouă demnitarilor vi se mărește automat salariile ....Ați umplut țara de Pensii Speciale și mai nenorocit lucru că-n Ministere și Administrațiile Centrale și Locale foarte mulți le cumulează și cu Salariile Nesimțite....ESTE HOȚIE LA DRUMUL MARE...pe care prostimea mămăligară o suportă din taxele și impozitele nenumărate și împovăritoare....Ce-s VESTELE GALBENE la Paris dar ferească Dumnezeu să explodeze și Mămăliga Romanească.....

21 aprilie 2019 11:56

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxitu Haidem să fim serioși !....Cît de proști ar putea fi romanii, cu toate ca-s foarte multzi în țara asta....să poată alege ca viitor Președinte de Țară un Infractor Condamnat, Dragnea, oricît s-ar grația și amnestia ?....El are hoția în sînge....este cu hoția în gene...cine ar crede că ar fi un crîșmar in Romania să pună apă în bere ?.... Ăsta ar vinde-o și pe mă-sa să scape de pușcărie și să se îndestuleze de bănet și privilegii....Ce om cu scaun la cap își abandonează nevasta cu doi copiii după 20 de ani de căsnicie și se aruncă în așternuturile uneia mai umezite la păsărică și cu buzele mai proieminente la sexul oral...Și aces adulter s-a produs cînd încă era însurat familist....Și noi romanii am alege unul ca ăsta Președintele țării pe viitorii 5 ani ?....Și o curvuștină de strică familiile ca Primă Doamnă ?....Păi ăsta ne-ar vinde țărișoara bucată cu bucată....deja a început cu județele Harghita, Covasna, Mureș....Și ne rupe de Europa Occidentală tranzitîndu-ne în Taigaua Rusă și Anatolia, eventual în Belarus....De ce ar fi foarte rău să ne îndepărtăm de Europa Occidentală ?....Că de acolo ar mai fi șansa Romaniei de dezvoltare și progres....Altfel rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii...Și poate PSD-iștii asta și vor....Să rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii....

21 aprilie 2019 11:54

CETATEAN FARA PARTID Mai rai decat "ciuma rosie" mardeiasii/rezistacii care ataca si lovesc pe cetateni, sunt urmasii criminali ai NAZISTILOR, care, intre 1933-1936 au inceput prin atacuri, distrugeri, incendii, ucideri de "comunisti", au trecut la evrei, si, au dat foc Europei. Nenorocitii astia de rezistaci, sunt, in fapt, teroristi periculosi, incurajati chiar de niste capetenii, platite gras, din Bugetul Statului.

21 aprilie 2019 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.