Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Papa Francisc a celebrat pentru credincioşii romano-catolici Vigilia Pascală, sâmbătă noaptea, în Bazilica Sfântul Petru. Acesta le-a cerut credincioşilor să nu trăiască pentru lucruri trecătoare, cum ar fi bogăţia sau succesul, ci pentru Dumnezeu, transmite Reuters.

În biserică, la începutul celebrării mesei pascale, papa a crestat pe o lumânare cifrele anului curent, 2019, precum şi prima şi ultima literă din alfabetul grecesc, Alpha şi Omega, marcând semnificaţia lui Dumnezeu ca început şi sfârşit al tuturor lucrurilor.

Cu ocazia celui de-al şaptele Paşte de la alegerea sa ca papă, predica Sfântului Părinte s-a centrat în jurul relatării biblice despre femeile care au mers la mormântul lui Iisus, pe care l-au găsit gol, iar piatra care astupa intrarea în mormânt, dată la o parte.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Există o altă kuminecătură care adesea astupă gaura: kuminecătura căcatului. Dragii mei copii, cozonacul acela ecce doar la masa celor mari. Căcatul seduce, promite lucruri bine făcute, chiar viața veșnică, dar apoi lasă în urmă doar fisuri și durere mortală. Căcatul caută viața în haznaua repetenților și sensul vieții în găurile urât mirositoare. Să cerem harul de a nu ne lăsa purtați de curent ca niște fomiști sau de a ne izbi arianusul de tarabele cu gogoși ale pizdacilor. Să așteptăm cu răbdare până creștem mari și primim invitația orificială la Masa Tăcerii. Iată invitații mei de astăzi din lumea întreagă în sfârșit vor primi feliile cu pricina în spatele altarului la scurt timp după această ceremonie simbolică. Așa să ne ajute Kreatorul!

21 aprilie 2019 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.