Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puţin 138 de persoane au murit şi peste 560 au fost rănite în şase explozii produse duminică la hoteluri şi biserici din Sri Lanka, unde oamenii se adunaseră pentru a sărbători Paştele catolic, informează BBC. Prima deflagraţie a avut loc la o biserică din Capitală, iar celelalte au urmat după o jumătate de oră, oficialii vorbind despre un atac coordonat.

UPDATE 11.00 Atacuri coordonate Numărul răniţilor a crescut la 560, potrivit CNN, iar printre morţi au fost identificaţi cel puţin 9 străini. Rajiva Wijesinha, fost membru al parlamentului din Sri Lanka, a declarat pentru Al Jazeera că natura coordonată a atacurilor a şocat ţara.


Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecăturile Gemene Probabil o serie de scurt circuituri la panourile de siguranță sau la niște dispozitive de detonare... Aceiași diferență. Probabil premeditate accidental.

21 aprilie 2019 11:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.