Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mitingul electoral al PSD de la Iași a fost deturnat de protestatari, în ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori. Partidul a angajat un taraf care să acopere sonor strigătele protestatarilor, dar aceștia au reușit să împiedice baia de mulțime a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

În ciuda precauțiilor luate de organizatori, un grup consistent de protestatari a reușit să pătrundă lângă Teatru și să deranjeze cu scandările lor adunarea social-democrată. Pesediștii instalaseră o scenă pe care un taraf de lăutari a încercat să acopere fondul sonor al opozanților, a fost adus chiar și o orchestră secundară, dar eforturile au fost zadarnice, susține DIGI24. ”Hoții, hoții”, s-a auzit în timp ce președintele partidului, Liviu Dragnea, sosea la eveniment. Baia de mulțime pregătită a fost abandonată, și liderul nu a mai intrat în mijlocul susținătorilor decât pentru câteva minute.

Liviu Dragnea şi miniştrii care l-au însoţit la Iaşi au fost nevoiţi să aştepte în interiorul teatrului încă o oră şi jumătate după terminarea conferinţei, în speranţa că grupul de protestatari va pleca. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, întrebat fiind despre cei care l-au huiduit, că ei şi cei care-i trimit sunt ”ciuma roşie” având în vedere că-l susţin în continuare pe Augustin Lazăr.

Deputatul PNL Marius Bodea, președintele PNL Municipiul Iași, îi cere președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, liderul PSD Iași, să explice public de ce a folosit patrimoniul și personalul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Iași în cadrul acțiunii politice care l-a avut în centru pe liderul național al social-democraților, Liviu Dragnea, anunță CURENTUL. Atât Teatrul Luceafărul Iași, în incinta căruia s-a desfășurat Conferința Județeană a PSD, cât și ansamblul folcloric de pe scena din fața teatrului, sunt finanțate din banii tuturor ieșenilor, din bugetul Consiliului Județean Iași.

Preşedintele PSD a fost primit cu răceală şi în judeţele Suceava şi Botoşani, amintește ADEVĂRUL. Pentru a evita scandările împotriva lui Liviu Dragnea, în localitatea Dumbrăveni din Suceava organizatorii unui miting pro-PSD au adus un taraf pentru atmosferă şi pentru a domina acustic evenimentul.

În ceea ce privește Capitala, Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj în Municipiul București, anunță ANTENA3. Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora. Potrivit cercetării efectuate în perioada 29 martie - 15 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 27%.

Locul secund este în continuare ocupat de Alianța 2020 (USR+PLUS) cu 21%. Locul al III-lea este ocupat de PNL cu 19%, un reviriment dacă ținem cont că în ultimele două studii liberalii au fost constant la locul IV. Pe locul IV este ALDE cu 17%. ROMÂNIA LIBERĂ constată că la mare distanță urmează Pro România cu 7% și PMP cu 6%.

EVENIMENTUL ZILEI amintește că la sondajul anterior, din februarie, social-democrații aveau cu un procent mai puțin. Însă, partidul lui Liviu Dragnea a scăzut masiv în preferințele alegătorilor din Capitală față de luna noiembrie, când înregistra 38 la sută.

Un candidat unic al opoziției în București ar câștiga alegerile, constată NAȚIONAL. Dacă PNL, USR, PLUS și PMP se vor prezenta cu un candidat unic la alegerile locale din capitală, bucureștenii ar scăpa de Gabriela Firea și acoliții ei din Voluntari numiți în toate fincțiile importante. Dacă mâine ar fi alegeri, candidatul susținut de PNL, USR, PLUS și PMP ar obține 46% din voturi iar cel al PSD și ALDE ar obține doar 38% iar într-o alianță cu partidul lui Victor Ponta ar obține 45%.

Fost premier PSD, dat jos după o ceartă cu Dragnea, Mihai Tudose, acum vicepreședinte Pro România, dă semnalul de luptă către toată Opoziția: moțiune de cenzură, de săptămâna viitoare. Fostul prim-ministru, citat de EVENIMENTUL ZILEI, a anunțat că partidul său nu va participa la votul pentru modificarea codurilor penale și că Pro România va începe, de săptămâna viitoare, discuţii cu partidele de Opoziţie, pentru depunerea, după europarlamentare, a unei moţiunii de cenzură. După căderea actualului Executiv, cosideră vicepreședintele Pro România, se va forma un guvern de uniune naţională.

„Un grup de lucru al partidului, format din foşti miniştri, a lucrat la o schiţă de program de guvernare, pentru că imediat după alegerile europarlamentare, dat fiind o nouă configuraţie politică, să începem demersurile pentru a schimba acest Guvern, care duce România efectiv în gard. Este incredibil ce se întâmplă, cu promisiuni pentru oameni dezamăgiţi, se dădeau credite de 200 de mii de euro, dar în prima fază se dădeau la zece mii de oameni, sumele sunt absolut astronomice", a afirmat, citat de ROMÂNIA LIBERĂ, fostul prim-ministru Mihai Tudose.

Întrebat dacă în acest guvern ar putea intra şi UDMR, Tudose a precizat că în toate luările de poziţie UDMR a arătat că nu este interesată să intre la guvernare.


Comentarii

Ecce Kurrupt, militant PSD Mănânc căcat, deci exist!

23 aprilie 2019 12:59

Ecce Kurrupt Sondajele kuriștilor băgate regular în sfinkterul electoratului confirmă trendul stabilit a priori de analiștii profesioniști. Majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor ar vota duminica viitoare la unison cu un presupus candidat unic al opoponarilor din opopoziție. Adică carevasăzică Klaussfinkter Wurst Johannis ar putea ajunge primarul Bukureștilor dacă ar candida. La taraful mitingurilor lui de campanie ar cânta nimeni altul decât Cristian Homobuci. Doamna Firea ar fi învinsă categoric.

22 aprilie 2019 20:47

Marius Nu cred că prezența la vot pentru europarlamentare va depăși 45 la sută pentru că români nu le consideră alegeri importante. Surpriza va fi la rezultate unde doua partide vor avea evoluți spectaculoase. Ghiciți voi care și cum.

22 aprilie 2019 15:03

ASALTUL FINAL AL POSEDEATILOR ASUPRA ROMANIEI Panica mare, mon cher, in sobolanime "de dreapta" : urlete, tipete ,emenintari, jigniri si insulte, behaieli si alte metode cu care ei, "desteptii si educatii" natiei, isi inchipue ca se castiga increderea electoratului. In fapt, balamucii se masturbeaza politic unii pe altiii si se inchipuiesc mari "futangii" . Sarmani onanisti!...

22 aprilie 2019 13:54

ASALTUL FINAL AL HOTILOR PSD PE JUSTITIE Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

22 aprilie 2019 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.