Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O mare categorie de români sunt nemulţumiţi de ultimele prevederi din Legea Salarizării Unitare şi le cer public lui Dragnea şi lui Tăriceanu să intervină în eliminarea discriminărilor salariale din domeniu, explicând că întâlnirile cu miniştrii Sănătăţii, Finanţelor şi Muncii nu au dus la rezultate.

Uniunea TESA din Sănătate cere public preşedintelui PSD şi liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi celor două partide aflate la guvernare să se implice direct în eliminarea discriminărilor salariale din sănătate. „Oricare ar fi adevărul asupra bugetului ţării, Uniunea TESA apreciază drept inadmisibilă trecerea cu atâta uşurinţă peste discriminarea gravă a atâtor categorii de salariaţi din sănătate, ridicarea din umeri nevinovată şi explicaţia că nu mai sunt fonduri”, mai spun ei.

Integral pe CapitalComentarii

Marius Sau mărit salarile doctorilor încât afectează achizițiile, restul personalului. Un doctor primește 16 mii plus 7-8 mii daca face gărzi. Ați găsit tot felul de șmecheri sa țineți salarile înghețate și la televizor va întreceți să spuneți că ați mărit salarile în sănătate. Sporurile sunt înghețate la baza veche datorita ordonanței 114. Mărirea de 25 la sută sa pierdut pe drum. Incompetenta se vede.

21 aprilie 2019 9:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.