Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea. Cu toate că în ultimele două săptămâni vremea nu a fost deloc blândă cu noi, iar soarele abia și-a făcut simțită prezența, iată că de sâmbătă, vremea începe să se schimbe, dar ploile nu vor dispărea.

Sâmbătă vremea se va îmbunătăți în zonele estice ale țării, doar izolat urmând să mai cadă averse slabe de ploaie în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În jumătatea vestică cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 11-16 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit prognozei Vremea.ro.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sunt numerele literelor si laturilor numelor divine impreuna cu definitia cereasca, prin care vremea e creata pe Terra si pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Albul si rosul sunt culorile principale din Casa Raiului in care stau, constructie unica si nepretuita.

21 aprilie 2019 1:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.