Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a declarat la Botoşani că dacă alianţa USR-PLUS va ajunge la guvernare, atunci românii vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze“, forma corectă de plural fiind aragazuri. Totodată, preşedintele PSD şi-a motivate ieşirea nervoasă de la Suceava, unde i s-a adresat unui bărbat cu replica „Nimic eşti tu!“.

În timpul discursului de la Botoşani susţinut pe 19 aprilie, Liviu Dragnea a făcut referire la incidentul din ziua precedentă, de la Suceava, unde la întrebarea retorică „Ce-am făcut noi?“ un participant i-a răspuns „Nimic!“, iar şeful PSD şi-a ieşit din minţi şi i-a replicat: „Nimic eşti tu!“. „Ieri eram mai nervos la Suceava, astăzi nu sunt. Încă. Sunt puţin mâhnit că a ieşit Lazăr la pensie şi trebuie să mă înţelegeţi. Are o pensie uriaşă. O şi merită“, a declarat ironic Liviu Dragnea.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius PSD a căzut și va mai cade in sondaje, și asta nu că ar face opoziția ceva. Curios este că PSD a inceput sa se teamă serios de alianța USR-plus decât de PNL.

20 aprilie 2019 23:07

Grigoriu Opozițio...ce-ți mai trebuie să vezi cît de murdar se comportă Clanul Mafiot Dragnisto-Teleormănean-PSD-ist.... Lăsați cinstea și corectituidinea la o parte că aveți deaface cu bofași, interlopi, șulfani, mafioți ce n-au mamă, n-au tată....L-am auzit și pe Olguțu că s-au dat in irigare 1 400 000 Hectare de teren arabil cînd ele ar fi maxim 600 000 Hectare deci sub jumate....Aștia mint de îngheață apele cu o lejeritate dezarmantă...și prostimea î-i crede....dacă le zice că le mai dă moca și 20 000 lei este clar....PROȘTILOR DIN OPOZIȚIE....v-o trag PSD-iștii pe la spate cu violare și orgie în masă....Dragnea știe că dacă pierde aceste alegeri, Baronii î-l destituie și ajunge la pușcărie....așa că n-are, mamă n-are tată....și murdărește și spurcă totul...și prostimea mămăligară pune botu !!!!.....

20 aprilie 2019 18:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.