Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Generalul Pavel Abraham consideră că președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), Cristina Tarcea, este asul din mânecă al președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de procuror general al României.

Generalul Pavel Abraham a declarat că președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), Cristina Tarcea, ar putea fi noul procuror general al României. Sursele lui Abraham l-ar fi asigurat că acesta este planul de taină al președintelui Klaus Iohannis.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminecaturile Gemene Ofer sex anal gratuit membrilor PSD si UDMR

22 aprilie 2019 9:27

Ecce Kurrupt, militant PSD Si ratul mi-l lipeam ades de rectul d-lui Dragnea. P.S. D-l Dragnea, cand aveti de gand sa ma platiti? Credeti ca pot trai doar cu slobozul dv?

22 aprilie 2019 9:18

Serban Nicolae y, te-as fute-n cur, dar ai paduchi

22 aprilie 2019 9:07

ovi Militianu Abraham ham, ham ham, le stie pe toate.

22 aprilie 2019 7:41

INAMICII ÎNCHIPUIȚI AI PSD-ismului CU CARE PROSTEȘTE POPORUL !!!..... !!!.....după metoda lui Stalin....că trebuie să creezi mereu un inamic căruia să-i verși toate nerealizările și incompetențele tale ca decident...Cum v-ați transformat voi PSD-istii în PATRIOȚII DE SERVICIU....și ceilalți Ne-PSD-iști sunt ^Naziști, Soroșiști, #Rezitaci, Securiști,Masoni,din Statul Parale sau Binom,Neomarxiști, Corporatiști,BCR-iști ^.....și tot ce-l mai învață Consultanții Politici Evrei pe Dragnea....Toți ceilalți sunt NE-PATRIOȚI ...PSD-iștilor, de atîta PATRI-HOȚIE DAȚI PE DINAFARĂ....Olguța și Olguțu trăiesc la Conac de 250 000 Euro....Marian Oprișan de la Vrancea taman și-a tras un Jipan Ford Nou nouț de 118 000 Euro...și aștia vă prostesc că se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA....Prostime Mămăligară Romanescă, trezește-te și uită-te la aștia Chiaburi imbrăcați în haină PSD-istă și costum popular (iie romanescă), vezi adevărul adevărat...

21 aprilie 2019 22:11

Ion Georgescu @ y 20 aprilie 2019 19:38...Ador cînd un postac profesionist propagandist mă face psihopat și tîmpit....O să ai parte de nenumărate ori s-o faci dragule....O să vă ^torpilez^ cu adevărurile astea superadevărate....Adica nu-i adevărat că propaganda PSD-istă prin oamenii plătiți de la Antena 3 si Romania TV î-i demonizează pe procurori ( Kovesi, Lazăr, Tarcea etc....) și-i face ^eroi^ și ^modele de urmat^ pe infractorii condamnați sau în curs de condamnare....toți cei ce au avut deaface cu justiția ( alde Dragnea, Valcov, Greblă, Voiculescu, Udrea, Bica, Ghiță, Sorin Roșca Stănescu.....și mulți alții ).

21 aprilie 2019 12:09

Sandu Dle zis presedinte.Sunteti JALNIC din toate punctele de vedere. sustinut de SURICATA de SIBIU si de sica DOAMNE TE RUGAM SA NE SCAPATI de conducatorii RETARDATI

21 aprilie 2019 8:51

Cezar Ras de cretin, ca de obicei... Trebuia sa-l demiti pe Lazar, nu sa-l pensionezi mai haidamacule...... Cat timp plangi pe umerii procurorilor comunisti, ramai un labagiu lamentabil......... Cred ca si castrat........ Unde ti-e "Proiectul meu de Tara" si "Statul de drept", mamaligar tampit??? Tot ambasadele ti-au soptit solutia????

20 aprilie 2019 21:57

y Tampitul de-si zice Ion Georgescu, dobitocul le stie pe toate, cunoaste el pe toti, cleveste ca tzatza pe marginea santului, scuipand seminte, ragaie, basheshte, scuipa, tampitul e mare deontolog, se cufureste pe Forum texte diaretice, du-te bai, tampitule la balamuc, plictisesti si agasezi ca o musca pe kakat !

20 aprilie 2019 19:38

Ion Georgescu Generalul Pavel Abraham, acum Mare Avocat, acest păcălici plătit pe sub masă să facă propagandă PSD-istă la Antena 3 si Romania TV pe care Băsescu l-a pensionat din Poliție de incapabil ce era....unde face el prognoze ?....decît la Dan Andronic la Evenimentul Zilei ce a făcut ^potecă^ la DNA la viața lui...și așa de alde ăstia ne fac informațiile și ordinea de zi....de am ajuns să fie mai onorant în Romania să fi fost și să fi corupt și coruptibil....iar dezonorant după Antena 3 și Romania TV este să fi Magistrat....în special Procuror....și dacă te mai cheamă Koveși, Lazăr, Tarcea ....ești deja etichetat ca Trădător de Țară....și de te cheamă Dragnea, Valcov, Greblă, Voiculescu, Ghiță, Udrea, Mazăre ești erou și model de urmat....Modele pentru Generațiile Noi de tineri....Furați dragilor romani și luați Șpăgi, Paraîndărăte și Comisioane cît cuprinde că așa este trendul de la conducerea țării....

20 aprilie 2019 14:31

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis i-a zis în cea mai mare taină: "Doamna Judecător, sunteți o procuristă excepțională. Treceți orificial de partea noastră. Ajutați-ne să-l înfundăm pe Pizdacul Șef și vă dau eu personal decorația de Procuristă Generală pe care o țin între buci deoarece mânecile mi-s pline de ași."

20 aprilie 2019 14:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.