Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

E jale printre angajații din ministere și administrație. Cel puțin asta susține un cunoscut senator, fost economist, care a și publicat lista cu planul de concedieri din sistem și anunță că totul va demara în nu mai mult de două săptămâni. Iată ce a anunțat, pe Facebook, senatorul liberal Florin Cîțu, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD și, mai ales, ai ministrului finanțelor Eugen Teodorovici:” Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iști. Când îi plătești, îi controlezi.
Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurarile anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018.

Integral pe CapitalComentarii

Hop si EU Ba Stoica, vezi ca ti-a iesit igrasia pe pereti si prostia prin postari. Du-te si-ti rezolva casa sau ce dracu ai in poza ca o sa te imbolnavesti de tuberculoza caci igrasie ti-a afectat mintea, oricum.

20 aprilie 2019 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.