Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Semnalul de alarmă a fost tras chiar de medici, care atenționează că rujeola revine în forță și chiar face ravagii. Alte 102 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), cele mai multe cazuri noi de îmbolnăvire - 40 - s-au înregistrat în judeţul Mehedinţi. Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în prezent este 16.552, din care 62 de decese. În perioada 15-19 aprilie, au fost raportate încă 102 cazuri nou-confirmate în 12 judeţe şi în municipiul Bucureşti. Astfel, în Mehedinţi au fost raportate 40 de cazuri, în Buzău - 19, în Teleorman - 11, în Galaţi - opt, în Prahova - şapte, în Constanţa - şase, în Bucureşti şi Ilfov - câte trei, iar în Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa, Harghita şi Ialomiţa - câte un caz.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.