Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că Tudorel Toader este un om știutor de carte, profesor universitar, care a făcut și lucruri bune în domeniu și care a refuzat să adopte Ordonanțele de Urgență ce i s-au cerut pentru că nu a vrut să se compromită. Potrivit lui Băsescu, cel care va veni în locul lui Tudorel Toader, „va face tot ce trebuie pentru ca Dragnea să scape de pușcărie.”

Băsescu este convins că cel care îl va înlocui pe Tudorel Toader la cârma Ministerului Justiției va face tot ce se poate pentru a îndeplini tot ce îi va cere Liviu Dragnea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

MOS ION ROATA Un excroc nemernic! Este ultimul om care are voie sa vorbesca despre adoptarea unor acte normative care sa indrepte cat de cat situatia din justitie! El este cel care a inventat celebrele "protocoale" care au permis fabricarea de dosare penale in vederea epurarilor politice! El este cel care a creat gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romanesca, in scopul obtinerii puterii administrative centrale si locale, altfel decat prin decizia populatiei in alegeri libere! Mai zilele trecute, el si Elena Udrea au recunoscut cum au “controlat” guvernul Ponta, prin … banii lui Cocos! Dottore plagiatore nu a avut nicio reactie, dovada ca asa este si … acel guvern care teoretic avea alta culoare … canta precum … Cocos(ul)! Va veni timpul cand se va afla cu adevarat cum a obtinut, prin frauda, cel de-al doilea mandat de presedinte, sau mai bine spus cine este persoana din anturajul sau, care in noaptea alegerilor, dintr-un condei, a … schimbat presedintele Romaniei! Se va afla si ce le-a transmis excrocul tuturor celor implicati in campanile electorale, referitor la momentul cand … poate fi “bagata mana in caraiman”! Ca un adevarat sef de clan mafiot! Si, se va mai afla si cine este persoana care l-a salvat de dosar penal(si despre ce dosar penal este vorba!) pe cel care, in noaptea alegerilor a schimbat, precum ciorapii, presedintele Romaniei! Nu meriti decat : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

20 aprilie 2019 12:32

Ecce Kurrupt Dragnea are brânză sărată pe pulă. E atât de hrănitoare!

20 aprilie 2019 11:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.