Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CEBRL și Oase au câștigat nu doar premiul cel mare de la Asia Express, în valoare de 30.000 de euro, ci și inimile multora dintre telespectatori. Au fost printre preferații celor de acasă, lucru dovedit și de numărul mare de mesaje pozitive care au însoțit vestea victoriei celor doi. Deși lui CRBL i s-a propus inițial să participe alături de soția sa, artistul a recunoscut că nu ar fi putut accepta această variantă. L-a ales pe prietenul lui de o viață, Ionuț Dongo aka Oase, și bine a făcut.

Concurenții Asia Express fac turul emisiunilor de la trustul Antenelor, așa că nu puteau lipsi nici de la "Răi da' Buni", acolo unde CRBL a explicat de ce nu ar fi făcut față unei competiții în care ar fi trebuit să pună grija față de soția sa pe primul loc. "Când vii cu soția, ești deja protector, trebuie să ai grijă de tot ce se întâmplă, trebuie să ai grijă de ea, să lași de la tine. De aia nu am vrut eu să merg cu Elena.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.