Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, vine cu un bilanț dur al guvernării PSD. Ponta susține, pe scurt, că social – democrații au fost mai preocupați să schimbe miniștri decât să ajute românii prin implementarea de măsuri de guvernare. „In 2 ani si 5 luni de guvernare au fost schimbati 3 Prim Ministri si peste 60 de ministri !

In 2 ani si 5 luni de guvernare s-au facut zero km de autostrada, au inceput sa fie construite zero spitale si scoli noi! De ce sacrificam toata tara pentru interesele si isteriile unui singur om speriat sa nu ajunga la inchisoare pentru faptele lui? De ce sa nu facem ce trebuie pe 26 Mai ca sa oprim acest haos si sa ne oprim de pe acest drum gresit pe care merge tara?

Integral pe CurentulComentarii

Ion Georgescu Ce poate fi mai Idioată Ideologie decît cea de Parteneriat Public Privat scornită de alde Dragnea-Dăncilă....Acestă ideologie ne va face mai mult rău decît cea izvorîtă din mintea altui netrebnic, Petre Roman cu ^Industria romanească este un morman de fiare vechi ! ^....și de la vorbe s-a trecut la fapte de s-au tăiat la fier vechi fabrici întregi cu instalații încă bune de folosit....Iar acum ce vedem, că din prostie și indolență se resping fonduri europene moca pentru investiții în infrastructură și dezvoltare....De ce ?....Că nu se pot fura din ele....Nu iese Comisionul, Paraîndărătul și Șpaga....Și vine OLAF-ul peste ei cum a venit peste Dragnea cu TelDrum-iștii săi că s-au dedulcit la fonduri europene....Această prostie cu Public-Privat ne va ține săracii și proștii Europei pe vecie....Se înghesuie cumva Șeicii Arabi, Băncile Chineze, Fondurile de Investiții Americane la Otopeni-Sosire cu lăzile de valută forte să ne facă nouă autostrăzi ?....Ați văzut o cît de mică realizare pe Public-Privat pînă acum ?....Eu Nu !!!....Și nici n-o să vedem !!!.

20 aprilie 2019 11:19

Ecce Kurrupt Inamicul Public nr 1 atacat dur cu Pro Diaria unui fost pizdac, de fapt același minciurian cu o analiză proaspătă pe Fesebuci: "De ce să luptăm pentru un pizdac isteric care crede că dacă înbuci o felie cu Konchita Wurst, mori. Evident nu mori, de fapt primești viața veșnică. Pizdacul ecce atât de speriat dar de ce? Dacă pui un pic de vaselină nici măcar nu doare... Pizdacii zice că ecce calea greșită, mai demult când eram mic așa am crezut și eu dar de fapt ecce fix pe invers. Adevărat vă spun vouă, calea cea strâmtă duce în Împărăția Kurcubeului iar largă ecce calea pizdacilor care duce la pierzanie."

20 aprilie 2019 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.