Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

magini de arhivă din 23 decembrie 1989 demonstrează că Ion Iliescu și grupul său au luat legătura cu sovieticii pentru a beneficia de sprijinul militar al URSS. Șeful Armatei, gen. Ștefan Gușă, s-a împotrivit. Filmările au ajuns și la procurorii militari.

„S-a luat legătura cu ambasada sovietică, care ne-a promis ajutor militar imediat întrucât agenți străini și-au permis să trimită elicoptere cu oameni înarmați, în scopul de a distruge ceea ce poporul român a cucerit”, anunța crainicul Televiziunii Române, George Marinescu, într-o intervenție din 23 decembrie 1989, în jurul orei 10.30.

Integral pe G4media.roComentarii

Ecce Kurrupt Generalul le-a zis bestiilor roșii: „Noapte bună! Deja s-a rezolvat totul, n-avem probleme. Gaura kurcubeului tricolor ecce dilatată la două palme și ajentul 0017 deja ne-a băgat cârnațul până în fund. Totul ecce wunderbar, Dr Kuru a avut dreptate, ecce câteva fisuri dar nu doare tare, bukuria ecce incomparabil mai mare. Iliescu se preface că nu-i convine ceva dar de fapt și el zâmbește. Nu ne deranjați!”

20 aprilie 2019 17:44

FBI-EYE ....deci, a fost Lovitura de Stat, n-a fost nici o revolutie ! Comentatorul Grig confirma.

20 aprilie 2019 9:35

Grig Că Iliescu i-a chemat pe ruși peste noi să ne ^ajute^ este FOARTE ADEVĂRAT....Sunt imagini cu Generalul Gușă ce era oripilat de acestă cerere și s-a opus pe față lui Iliescu....(se presupune că decesul său timpuriu a fost și din cauza asta...). Eu la momentul respectiv eram în armată la Marină în Dana ^0^ și ne-au scos noaptea printre stabilopozii digului să ne uităm cu AKM-murile la cer că debarcă parașutiștii ruși....

20 aprilie 2019 9:20

COCO ...Petre Roman care, in prezent, si-a acoperit urmele de initiator si participant activ la Lovitura de Stat din 1989, inscriind-u-se in PNL, HA! HA! Colcaie PDL si PNL de specimene care au facut Lovitura de Stat din 89', camuflati sub lozinca "REVOLUTIONARI" cu simbrie grasa din Buget. Abrogarea urgenta a Legii revolutionarilor, caci n-a fost nici o Revolutie !

20 aprilie 2019 9:07

v Cred ca in acest proces ar trebui sa fie judecati mult mai multi, avind documente video. Oare cei filmati linga Iliescu ce au ajuns, ca nimeni nu spune nimica?

19 aprilie 2019 23:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.