Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat, vineri, la Zalău, că România are actualmente un grad de absorbţie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regională şi fondul de coeziune, de circa 19-21%, respectiv 28% dacă se iau în considerare şi plăţile directe din agricultură.

Corina Creţu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instabilitatea administrativă din ultima perioadă a îngreunat atragerea fondurilor europene în cazul României.

Integral pe AgerpresComentarii

Ion Georgescu Păi ce poate fi mai Idioată Ideologie decît cea de Parteneriat Public Privat scornită de alde Dragnea-Dăncilă....Acestă ideologie ne va face mai mult rău decît cea izvorîtă din mintea altui netrebnic, Petre Roman cu ^Industria romanească este un morman de fiare vechi ! ^....și de la vorbe s-a trecut la fapte de s-au tăiat la fier vechi fabrici întregi cu instalații încă bune de folosit....Iar acum ce vedem, că din prostie și indolență se resping fonduri europene moca pentru investiții în infrastructură și dezvoltare....De ce ?....Că nu se pot fura din ele....Nu iese Comisionul, Paraîndărătul și Șpaga....Și vine OLAF-ul peste ei cum a venit peste Dragnea cu TelDrum-iștii săi că s-au dedulcit la fonduri europene....Această prostie cu Public-Privat ne va ține săracii și proștii Europei pe vecie....Se înghesuie cumva Șeicii Arabi, Băncile Chineze, Fondurile de Investiții Americane la Otopeni-Sosire cu lăzile de valută forte să ne facă nouă autostrăzi ?....Ați văzut o cît de mică realizare pe Public-Privat pînă acum ?....Eu Nu !!!....Și nici n-o să vedem !!!....

20 aprilie 2019 11:14

PSd-ist pana la moarte Bai, nu asculati la asta ca nu stie nimi! N-ati auzit-o pe Rovana care cu zambetul pe buze ne spunea ca am absorbit 70% sau nu va mai aduceti ce ne-a citit doamna premier dancila acum cateva zile de fe foaia aia plina de realizari..ce naiba ma, voi nu mai aveti incredere in guvernul asta, incepeti sa ascultai de pe la alti sau si mai rau sa va informati din alte surse...Nu-i bine! Crede si nu cerceta doar asta-i deviza noastra a PSD, asa am castigat mereu inima romanilor, si nu v-a fost bine!

19 aprilie 2019 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.