Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dimitrie Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, va fi delegat de CSM pentru a prelua interimatul la conducerea Parchetului General, după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Augustin Lazăr .

Dimitrie Bogdan Licu s-a născut la 24 noiembrie 1969. A absolvit cursuri în securitate națională la Universitatea Națională de Apărare (2003), în domeniul combaterii contrafacerilor (Washington D.C., 2004) și în domeniul siguranței naționale în cadrul Serviciului Român de Informații prin Academia Națională de Informații — Colegiul Superior de Siguranță Națională (2004).

A obținut diploma de master în drept penal la Facultatea de Drept ''Nicolae Titulescu'' din București (2003-2004), diploma de masterat privind relațiile internaționale și integrare europeană în cadrul Școlii Superioare de Studii Politice și Administrative (2004 — 2006) și diploma de doctorat în științe militare și informații, cu tema ''Corupția, risc major la adresa securității naționale'', în cadrul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" (2011), potrivit CV-ului publicat pe site-ul Ministerului Public — Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, scrie ziaruldeiasi.ro.


Comentarii

Hotii sa fie judecati Succese domnule Licu! Speram sa va ridicati la nivelul Doamnei Kovesi si Augusti Lazar, sa luptati cu aceeasi determinare in eradicarea HOTIEI si HOTILOR care de doi ani de zile dau un asalt fara precedent la temelia democratiei si a statului de drept! Tara va este alaturi si suntem multi! Hoti putini dar bine reprezentati. Dracnea, tariceanu, valcov...p'astia trebe sa-i intrebe DNA de unde atata avere?Da unde atatea proprietati!!! Da unde milioane de euro cand ei toata viata au fost BUGETARI!!! Oamenii nu sunt deloc asa de prosti cum crede PSD si-i va taxa.

19 aprilie 2019 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.