Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sesizarea PNL îl ține în continuare în șah pe liderul PSD Liviu Dragnea. În data de 7 mai se va discuta sesizarea prin care PNL a contestat dreptul lui Florin Iordache de a sesiza CCR în locul președintelui Camerei Deputaților.

PNL a cerut ca CCR să constate că Florin Iordache nu are calitatea de a exercita atribuții constituționale, care sunt prevăzute expres pentru președintele Camerei Deputaților și care nu pot fi delegate: cazul sesizării referitoare la constituirea completurilor specializate în corupție de la Înalta Curte.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Da, șah mat la partida de Alba Neagra... Adică PZDacii a sesizat căcatul poziționat strategic pe balanța Doamnei legată la ochi. Apoi Partidul Neprihănit Lăbăral a sesizat că Ciordache ecce un pizdac penal. Pe urmă kuriștii au sesizat că opoponarii din opopoziție riscă să mănânce căcatul cu pricina la grămadă. Așa că analiștii au decis să facă un scurt circuit și să înfulece ei căcatul direct ca niște pioni fomiști de sacrificiu...

19 aprilie 2019 17:10

Banii vorbesc.. Seară de seară îi vedem la televizor. Comentează, analizează, despică firul în patru, țipă, își dau ochii peste cap și se plâng de nedreptățile „statului paralel". Susțin în schimb, fără să clipească, politica partidului de guvernământ. Opiniile lor nu sunt deloc dezinteresate. Pentru a-și încasa „onorariile" cât mai discret, propagandiștii media folosesc o schemă financiară bine pusă la punct. Ingineria este destul de simplă: PSD plătește în baza unor contracte două firme deținute de consultanții de casă ai lui Dragnea, Buscu si Dancu, iar acestea virează banii mai departe către firmele „jurnaliștilor" și „analiștilor" Chireac, Pieleanu, Palada, Savalic, etc... Sumele provin din subvenția plătită de stat, adică de noi toți, partidelor politice parlamentare.

19 aprilie 2019 16:58

Asi ! Bancuri ! Aceasta Curte NECONSTITUTIONALA putin ii va pasa de sesizarea PNL.Hotararea e luata: in cel mai bun caz , o amanare.Popor de ovine, veti inghiti si asta !

19 aprilie 2019 16:38

Pai cum sa nu faca astia spume la gura la cati bani le baga DRACnea pe gat! ! Bogdan Chirieac conduce acum DC News, site de știri cu o agendă pro-PSD. Prezent foarte des în studioul Antenei 3, Chirieac retransmite mesajele lui Liviu Dragnea fără rușine. A fost o lungă perioadă jurnalist de politică externă al “Adevărului” condus de Tinu și CTP, dar, simultan, făcea și afaceri cu echipamente de comunicație de uz militar. Marius Pieleanu este sociolog și încă unul foarte apropiat de PSD. Nu ezită să încheie contracte pe bani publici și se revanșează la Antena 3, unde, foarte des, intră perfect în rolul de propagandist al partidului sau al lui Dragnea. Mirel Palada este, de asemenea, sociolog. Deși i-a fost purtător de cuvânt premierului Victor Ponta, nu are absolut nici un fel de problemă din a lua bani atât de la PSD-ul lui Dragnea, cât și de la PMB, condusă de Gabriela Firea. Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu sunt fondatorii site-ului de intoxicări "Lumea justiției". Sunt aproape zilnic prezenți la Antena 3, unde răspândesc teorii abracadabrante despre statul paralel și "abuzurile" justiției împotriva unor politicieni ca Dan Voiculescu. Anca Alexandrescu este consultant politic de cursă lungă, a lucrat pentru Adrian Năstase, Sorin Oprescu, Victor Ponta, acum este cerberul lui Liviu Dragnea în Palatul Victoria. Este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu, a fost căsătorită cu Dan Andronic. Un rest de plată, 161.000 de lei, a avut și Abis Media SRL, firma Ancăi Alexandrescu, consilier al premierului Viorica Dăncilă.

19 aprilie 2019 16:36

Justitiari media platiti de PSD, vazuti aproape zilnic la Latrina 3 Alți „jurnaliști" care au facturat prestații pentru PSD au fost Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu de la Luju.ro (308.216 lei prin firma Jurindex Media SRL) și Liviu Alexa, deținător al Ziar de Cluj și al NCN TV (431.000 de lei prin Pagina Ciudatului SRL). Doru Bușcu este jurnalist de aproape 30 de ani. A înființat „Academia Cațavencu" la începutul anilor '90, un săptămânal de satiră și investigații care a sfârșit falimentar după ani de zile în proprietatea lui Sorin Ovidiu Vântu. Acum, Bușcu conduce "Cațavencii", o publicație asemănătoare "Academiei Cațavencu" la care lucrează o mică parte din cei care, acum zece ani, scriau la AC. În paralel, Doru Bușcu este consilier al lui Liviu Dragnea. Unul atât de apropiat încât multe surse îi plasează împreună la Scroviștea în dese rânduri. Horia Mihălcescu a fost consultant de imagine al PSD, mai întâi pentru Gabriela Firea, apoi pentru Liviu Dragnea. Din toamna acestui an, însă, s-a retras din relația cu social-democrații. Mihălcescu este căsătorit cu Carmen, fostă Moldovan, parlamentar PSD de câteva mandate.

19 aprilie 2019 16:29

Ziaristi , DEFORMATORI de opinie, in slujba PSD Câți bani primesc direct de la PSD unii jurnaliști și analiști 10 milioane de lei! Atât încasează o serie de analişti şi jurnalişti de la PSD, care îi plătește cu fondurile primite de partid din banii publici. Între 17.000 și 52.000 de euro, lunar, pentru Doru Bușcu. Atât ar fi virat PSD din iulie 2016 şi până în prezent în contul unor firme controlate de acesta. Banii ar fi fost primiţi pentru a avea prestaţii televizate în sprijinul partidului condus de Liviu Dragnea. Lista continuă cu jurnalistul Bogdan Chirieac, cel care prin firma sa a încasat în acest an de la PSD peste un milion de lei. Aceeaşi sumă se regăseşte şi în cazul sociologului Marius Pieleanu, în timp ce Mirel Palada a încasat puţin peste 200.000 de lei. Alți jurnaliști care au facturat prestații pentru PSD au fost Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu. În cazul lor este vorba de peste 300.000 de lei. Şi Marius Ghilezan a fost recompensat de partidul condus de Liviu Dragnea cu 120.000 de lei. Mai mulţi bani a primit Liviu Alexa, peste 430.000 de lei. PSD şi-a permis luxul să plătească toţi aceşti jurnalişti şi analişti, pentru că primește lunar de la Autoritatea Electorală Permanentă 8 milioane de euro. Seară de seară îi vedem la televizor. Comentează, analizează, despică firul în patru, țipă, își dau ochii peste cap și se plâng de nedreptățile „statului paralel". Susțin în schimb, fără să clipească, politica partidului de guvernământ. Opiniile lor nu sunt deloc dezinteresate.

19 aprilie 2019 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.