Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aş fi tare curios să ştiu ce gândeşte, dar exact-exact, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, atunci când spune: „Mergem la prezidenţiale pe un candidat comun”. Adică, pe ce se bazează, atunci când declară: „Discuţiile cu conducerea PSD ne-au dus la o concluzie, că soluţia cea mai bună e să mergem pe un candidat comun. Vom vedea cine este cel mai bine plasat după alegerile pentru Parlamentul European şi atunci vom decide în această privinţă”? Abia atunci?! Şi crede, sincer, că o astfel de soluţie mai poate fi aplicabilă/digerabilă pentru structura monolitică şi „egocentrică” a PSD?!

Integral pe GândulComentarii

v Eu zic sa-l alegem pe Ciolosica, ca tot nu a facut nimica in anul lui de guvernare, sau Javra Ordinara ca atita rau cit a facut tarii, numai Ghiolbanis a putut face. Pt Javra Ordinara trebuie sa modificam "putin" constitutia sa mai poata candida.

19 aprilie 2019 23:47

Doi penali; doua panarame politruce Eu zic sa va tineti de mana tot asa si cand o sa mergeti la,,mititica" unde de mult trebuia sa fiti cazati si de care fugiti ka de drku de tamaie!

19 aprilie 2019 20:06

Eu Eu zic sa mergeti cu DRACnea ca numai asa nu ne vom deranja pentru o votare in doua tururi. Asa sa va ajute Dumnezeu, ca tot jurati pe Biblie cand depuneti juramantul.

19 aprilie 2019 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.