Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională a României (CCR) ar putea pronunţa, vineri, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie.

În 10 aprilie, Curtea a luat în dezbatere sesizarea formulată de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, context în care acesta a afirmat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a refuzat să constituie completuri specializate, aşa cum prevedea Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

Integral pe Digi24Comentarii

Hurli, Durli !!!! Dacă Hurli nu ar fi fost; Voi în Durliii m-ați fi ros: HUUURRLIIIII!!!!

19 aprilie 2019 12:20

Inimaginabil In aproape trei ani, decizie cu decizie, CCR a facut totul tandari: a blocat supravegherea tehnica in toate dosarele si la toate parchetele, a distrus abuzul in serviciu, a omorat probele din mandatele de siguranta nationala, a desfiintat autoritatea de lucru judecat a camerei preliminare, a mazilit-o pe L.C. Kovesi, l-a scos pe presedinte din numirea procurorilor sefi, a pus procurorii sub cizma ministrului, a pus sub imunitate orice infractiune legata de emiterea unui act normativ, acum completurile de 5, vin si protocoalele… Si e doar o enumerare sumara. Au fost zeci de decizii CCR care au dinamitat pachetele si legile. Praful s-a ales de DNA! A rezolvat CCR si asta, punand procurorii la cheremul ministrului Justitiei, adica anulandu-le practic independenta. Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR.

19 aprilie 2019 12:12

CCR in slujba HOTILOR penali CCR nu avea niciun drept sa se pronunte asupra compunerii completurilor de 5. Daca un inculpat era nemultumit de compunere, nu avea decat sa atace in contencios administrativ hotararea in aceasta privinta a Colegiului de conducere al ICCJ, un act administrativ asupra legalitatii caruia se pronunta instanta de contencions administrativ. Nicunul nu a facut asta, deci niciunul nu a socotit ca este judecat de un complet nelegal. A decis asta CCR, printr-un artificiu care a implicat Guvernul, alta institutie la cheremul lui Daddy, atunci cand lui Liviu Dragnea nu i-a convenit completul. Alta decizie primita in plic. Cum e posibil sa credem ca o mana de politruci, care jurist consult de uzina, care repetent, care plagiator de prin Wikipedia, pot sa-i invete legea pe toti judecatorii ICCJ? Asa zisa nelegala compunere a completurilor de 5 este turnata de televiziunile penalilor in capul celor doi presedinti ai ICCJ, Livia Stanciu si Cristina Tarcea. Deci niciun judecator ICCJ, pentru ca mai toti au intrat in completuri de 5, penale si civile, in acesti 4 ani, nu a stiut sa aplice legea, dar au stiut politrucii de la CCR? Ar fi de ras, daca n-ar fi tragic.

19 aprilie 2019 12:02

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Haidem să fim serioși !....Cît de proști ar putea fi romanii, cu toate ca-s foarte multzi în țara asta....să poată alege ca viitor Președinte de Țară un Infractor Condamnat, Dragnea, oricît s-ar grația și amnestia ?....El are hoția în sînge....este cu hoția în gene...cine ar crede că ar fi un crîșmar in Romania să pună apă în bere ?.... Ăsta ar vinde-o și pe mă-sa să scape de pușcărie și să se îndestuleze de bănet și privilegii....Ce om cu scaun la cap își abandonează nevasta cu doi copiii după 20 de ani de căsnicie și se aruncă în așternuturile uneia mai umezite la păsărică și cu buzele mai proieminente la sexul oral...Și noi romanii am alege unul ca ăsta Președintele țării pe viitorii 5 ani ?....Și o curvuștină de strică familiile ca Primă Doamnă ?....Păi ăsta ne-ar vinde țărișoara bucată cu bucată....deja a început cu județele Harghita, Covasna, Mureș....Și ne rupe de Europa Occidentală tranzitîndu-ne în Taigaua Rusă și Anatolia, eventual în Belarus....De ce ar fi foarte rău să ne îndepărtăm de Europa Occidentală ?....Că de acolo ar mai fi șansa Romaniei de dezvoltare și progres....Altfel rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii...Și poate PSD-iștii asta și vor....Să rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii....

19 aprilie 2019 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.