Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul European (PE) a prezentat joi cea de-a patra şi ultima ediţie a estimărilor viitoarei sale componenţe (751 de mandate), în baza sondajelor naţionale reprezentative colectate, arată un comunicat al PE.

PE a publicat un nou set de estimări despre cum ar putea arăta componenţa sa după alegerile din 23-26 mai, în baza sondajelor realizate în cele 28 de state membre înainte de 15 aprilie 2019. Cifrele provin dintr-o compilaţie a sondajelor reprezentative efectuate de institute naţionale de sondare a opiniei publice din statele membre şi agregate de Kantar Public, potrivit unui comunicat al PE. Astfel, potrivit compilaţiei, Partidul Popular European (PPE) ar obţine 180 de mandate (24%), socialiştii europeni 149 de mandate (19,8%) şi liberalii 76 de mandate în viitorul Parlament European.

Integral pe AdevărulComentarii

PSD: Alfa si Omega... Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

19 aprilie 2019 12:28

VOCEA POPORULUI Pt.ala de-si zice Ion Georgescu : amnezia te-a lovit postacule, pai, pleaca in PE, cu un venit de 10000 Euro/luna, si USR-rezistacii, PNL/PDL-puturosii, si, vreun PMP-izd al Basescului. Golanii astia de "rezistaci" pleaca pe banii romanilor, care nu-i voteaza niciodata.

19 aprilie 2019 10:54

Ion Georgescu Și uite cum PSD-iștii pleacă PATRIOȚI IN EUROPA....pe venit lunar de peste 10 000 Euro....Tot să fi așa PATRIOT !.... Cu venitul ăsta vezi altfel lumea...Nici n-o să-ți mai ajungă Vila sau Conacul să trăiești cu neamurile....Vor vrea și Vilă pe Coasta de Azur....Și de alde ei PSD-iștii se tot îmbogățesc și prostimea mămăligară tot sărăcește și vom fi tot mai săraci....dar și proști....Cei al nostru este al nostru....Suntem proștii proștilor de tot îi votăm pe curvele astea PSD-iste.....

19 aprilie 2019 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.