Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andrei Pleșu a anunțat într-un articol publicat în Dilema veche că se retrage din viața publică. El simte că nu mai aparține timpului actual și e normal să „facă un pas înapoi”.

Pleșu și-a prezentat decizia plecând de la modul în care se oferă burse la Colegiul Noua Europă. Retragerea din spațiul public vine la puțin timp după ce unul dintre fii săi a fost implicat într-un dosar de trafic și consum de droguri.

De precizat este faptul că în 2011 și 2017 Pleșu a mai anunțat că se retrage din spațiul public. Andrei Pleșu are 70 de ani.


Comentarii

Lute Plesule esti sigur ca vrei sa te retragi iar,nu ti-a iesit linsul la Joianis ,nu ai avut loc de altii ,lasa a ajuns Javra ordinara !!

19 aprilie 2019 12:22

MEME Daca progenitura pleseasca ar fi consumat droguri pana sa crape, nici ca i-ar fi pasat cuiva - dar, Plesu jr. este si un mizerabil dealer de droguri. A nenorocit tineri si familii.

19 aprilie 2019 9:11

bijbok Plesu merge sa cultive iarba ptr fii-su!

18 aprilie 2019 22:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.