Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia Inaltei Curti de a nu infiinta complete specializate pentru judecarea infractiunilor de coruptie si pretinderea ca toti judecatorii supremi de la Sectia penala sunt specializati in astfel de infractiuni risca sa produca efecte dintre cele mai cumplite pentru Romania. Peste 170 de hotarari judecatoresti au fost pronuntate de completele nespecializate in infractiuni de coruptie ale ICCJ si tot atatea cauze risca sa ajunga la CEDO pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil.

Semnalul de alarma este tras de avocatul Viorel Mocanu, agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului intr-un Amicus Curiae.


Comentarii

Ecce Kurrupt Bine dar cum nu gândește repetenții neprihăniți? O să vă punem cârnațul pe Masa Tăcerii și apoi o să ne urcăm pe scena politică îmbrăcați în rochii de mireasă ca Konchita Wurst și o să vă punem întrebucerea pe rând la fiecare încet dar sigur: Înbuci ceva?

18 aprilie 2019 23:35

Cum gandeste un cocalar PSD-ist o să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei și-o să vă trimitem cu rablele voastre direct în iad, gazați de Carmendan și călcați de tren la barierele stricate, și-o să vă mai scoatem de-acolo doar în ziua votării, vă mânăm încolonați la secție cu buletinul în stânga și cu ștampila în dreapta, cu escală la doi mici și-o bere, la un muștar și-o scobitoare, căci atunci veți înțelege toți, dar toți, ce înseamnă democrația lu’ domnu’ Daddy, prăpădiților!

18 aprilie 2019 22:56

Cum gandeste un cocalar PSD-ist o să ne trimitem copiii să învețe la Londra pe banii voștri și să joace ruleta la Vegas, în timp ce copiii voștri se vor îneca în rahat, prăpădiților, și-o să le cadă tavanu-n cap când vor beli ochii la teorema lui Pitagora, iar noi o să ne tratăm la spitale din Viena, ca să nu ne amestecăm cu voi pe la urgențele lui Arafat, ha-ha, de unde-o să luați bacterii bestiale, amărâților, și-o să muriți pe capete, mai ceva ca-n vremea ciumei, ca să aflați și voi ce înseamnă ciuma roșie, și nici bani de groapă n-o să aveți, sărăciilor,

18 aprilie 2019 22:55

Astia, Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrioți, cu banditul-șef în fruntea turmei, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare, nici chiloții-n cur n-o să vi-i lăsăm, și cenușa din sobă o să v-o luăm, nici asfalt pe șosele n-o să mai pupați, să orbecăiți cu rablele voastre pe ulițe desfudate, printre gâște, rațe și babe cocoșate, și-o să trecem pe lângă voi și peste voi și prin voi cu viteza luminii, și-o să vă călcăm pe cap cu jeep-urile noastre cu motor de avion, vă belim de vii, săracilor care sunteți.

18 aprilie 2019 22:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.