Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iansi Hagi (20 de ani) pleacă de la Viitorul în vară. A anunţat chiar Gică Hagi, "Regele" susţinând faptul că fiul său este foarte curtat şi că are oferte din mai multe părţi ale lumii. Ianis a avut evoluţii bune şi foarte bune de când a fost răscumpărat de Viitorul de la Fiorentina, la începutul lui 2018, şi acum poate prinde o nouă mutare de cinci stele.

Gică Hagi a anunţat că evoluţiile lui Ianis din ultimul timp l-au adus în atenţia mai multor cluburi. S-a scris că Hagi junior e pe lista celor de la Sevilla, AS Roma, Girona, Anderlecht şi Standard Liege. "Regele" e convins că nu-şi va mai putea ţine fiul la Viitorul şi pentru sezonul viitor. "E adevărat că are oferte din Spania, din Italia, din Belgia, din toate ţările. E foarte curtat, există interes de peste tot. Mai avem o lună şi jumătate, să vedem cum ne mişcăm. Depinde cât de repede se vor mişca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că din vară pleacă", a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.