Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România riscă să ajungă într-o situație fără precedent, cu închisorile blocate. Aceasta se întâmplă pentru că angajații de acolo sunt nemulțumiți de condițiile de muncă.

Liderii sindicatelor Publisind şi SNLP au anunţat că angajaţii vor refuza munca suplimentară în tot sistemul penitenciar, începând cu data de 11 aprilie. „A trecut o săptămână şi lor nu le pasă în continuare. Funcţionarea sistemului penitenciar depinde de munca suplimentară. În patru zile, activitatea în puşcării începe să fie blocată“, au declarat angajaţi ai penitenciarelor din Craiova. „Refuzul muncii suplimentare exprimat de salariaţi, sub protecţie şi coordonare sindicala, dublat de refuzul exprimat de sindicate în privinţa depăşirii plafonului de 180 de ore suplimentare anual, va genera automat blocaje în activitate începând cu 22-23 aprilie 2019”, se arată într-un comunicat remis presei.

Integral pe CapitalComentarii

Nu este o mare problema, există rezolvare și pentru acest ”incovenient” Conform prevederilor Legii nr. 98 / 2016 privind achizițiile publice serviciile de detenție pot fi scoase la LICITAȚIE. Vă dați seama? O să avem ofertanți din UE, și anume pușcării vestite din occident se vor întrece în oferirea unor condiții de lux PENALILOR!!! Anticipez că pentru a intra într-o astfel de pușcărie vor fi realizate CAMPANII PUBLICITARĂ/ELECTORALĂ. Nu tot amărâtul va pupa un loc călduț într-o astfel de pușcărie, .....NU FRAȚILOR!!! Să fim serioși.......... Vom mai discuta.

18 aprilie 2019 16:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.