Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Brigitte Năstase a arătat din nou tuturor cât de confortabil se simte în pielea ei și a făcut show la Fermă. Toată lumea i-a văzut sânii brunetei. Fanii emisiunii Ferma sunt deja obișnuiți cu acest comportament lipsit de inhibiții pe care îl afișează Brigitte. S-a cuplat la televizor cu Florin Pastramă, deși amândoi erau impicați în relații cu alte persoane înainte de participarea le emisiune, și i-a declarat acestuia dragostea si tot ceea ce simte pentru el, deși știa că de acasă o văd atât foștii parteneri, cât și familia și cunoscuții.

De data aceasta Brigitte a șocat din nou atunci a lăsat restul concurenților să-i vadă sânii. Silviu Țolu a provocat-o pe Diana Belbiță să o dezbrace cu dinții pe focoasa brunetă. „Vreau să îi dai tricoul jos lui Brigitte cu dinții”, a spus el.
Fosta soție a marelui tenismen Ilie Năstase a încercat fără prea multă convingere să refuze provocare. „Sunt în pielea goală, sunt în pielea goală”, a protestat ea.

Integral pe WowbizComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.