Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a susținut în repetete rânduri că Liviu Dragnea i-au mințit și manipulat pe pensionari spunându-le că le-au mărit pensiile. Acum, a venit rândul PSD să dea de pământ cu fostul președinte.

PSD nu este de acord cu afirmațiile făcute de Traian Băsescu în ceea ce privește pensiile și susține că acesta nu prea le are cu aritmetica. Comentariile acide au venit din partea vicepreședintelui PSD pe Regiunea de Nord-Vest, Gabriel Zetea. El l-a acuzat pe Traian Băsescu că are „probleme grave” cu aritmetica și nu înţelege cum s-au majorat pensiile românilor.

Integral pe CapitalComentarii

Marius Sa le taie de tot, poate așa pensionarul pesedist se va trezi la realitate.

18 aprilie 2019 17:01

PDL ist inrait Basescu stie aritmetica prin care a AMPUTAT la sange pensiile, salariile si a inchis scoli si spitale ca "nerentabile", el si Guvernul PDL blestemat ! Chiorul spera ca romanii au memorile scurta, si ca, au uitat de sutele milioane Euro, scoase prin ANRP, de sleahta PDL si Basescu, concomitent cu pauperizarea romanilor prin taieri de venituri. La oase, Basescule !

18 aprilie 2019 15:58

Gogu Ce este mai grav nu ca Besescu are probleme cu aritmertica, ci ca voi penalilor, minciunosilor care saraciti tara asta amarata imprumutand bani cu dobanda de la FMI ca sa platiti pensiile nesimtite !!!

18 aprilie 2019 13:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.