Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tehnicianul Jurgen Klopp s-a declarat foarte bucuros de faptul că echipa lui, FC Liverpool, va întâlni FC Barcelona, în semifinalele Ligii Campionilor. "Cum vă puteţi imagina, nu mă gândesc prea mult, dar sunt cu adevărat fericit de ideea de a înfrunta Barcelona", a spus tehnicianul german, potrivit News.ro.

"Sunt foarte, foarte fericit, bineînţeles. Am avut ocazii, am marcat un gol şi în repriza a doua era clar că Porto nu poate menţine nivelul său până la final. Aşa că am câştigat meciul şi suntem din nou în semifinale. Este incredibil, cu adevărat. Suntem pentru a doua oară la rând în semifinale, este ceva nebunesc. Cum vă puteţi imagina, nu mă gândesc prea mult, dar sunt cu adevărat fericit de ideea de a înfrunta Barcelona. În această seară, suntem în semifinale şi duminică vom juca la Cardiff (n.r. - în Premeir League). Mâine (n.r. - joi), când mă voi trezi la asta mă voi gândi sută la sută (n.r. - la meciul cu Cardiff City). Nu la Barcelona", a declarat Klopp, potrivit AFP.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.