Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineață, după discuțiile cu premierul Viorica Dăncilă, că va rămâne la minister până la momentul în care Monitorul Oficial va apărea numele noului ministru. După întrebări repetate ale jurnaliștilor despre demisie și după ce a explicat îndelung diferența dintre revocare și demisie, Tudorel Toader a spus că i-a transmis premierului că până la finalul zilei o va anunța dacă va demisiona sau dacă se va merge mai departe cu procedura de revocare.

La finalul discuțiilor de la Palatul Victoria, care au durat aproximativ o oră și jumătate, Tudorel Toader a ținut să își înceapă declarația pentru jurnaliști prin a spune că a avut relații foarte bune cu toți cei trei premieri cu care a lucrat - Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

În cele câteva minute de declarații, Toader a evitat sistematic să spună clar dacă va demisiona sau nu, subliniind că nu poate să închidă pur și simplu biroul și să plece înapoi la Iași.

Integral pe HotnewsComentarii

K Ceea ce n-a inteles Dragnea asta - caci i-a luat Satana mintile, si i-a obligat si pe membrii PSD - care dupa ce s-au impotrivit, au acceptat in sila, este faptul ca, dl. Toader este un magistrat de clasa inalta, un subtil cunoascator al spiritului Constitutiei, domnia sa a lucrat cu succes total, in organisme juridice internationale. Astfel ca, dl. magistrat Toader, ca Ministru al Justitiei, a reusit sa desfiinteze blestematele protocoale SRI/DNA, sa sanctioneze intemeiat golanimea de procurori Ploiesti, Oradea, Kovesi, Lazar, Tarcea, Stanciu, propasita de PDL Basescu, si preluata cu entuziasm de Johanis. Bai, Dragnea, ti se aplica zicala "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".

18 aprilie 2019 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.