Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă nu a fost de acord cu demiterea lui Tudorel Toader și a dorit să-și impună propriile idei în Comitetul Executiv al PSD, ceea ce l-a enervat la culme pe Liviu Dragnea. De altfel, la finalul ședinței cei doi nu au mai ieșit împreună la declarații. Viorica Dăncilă a anunțat la finalul CEX PSD că trei miniștri vor fi înlocuiți cu nume noi: Rovana Plumb cu Oana Florea, Natalia Intotero cu Liviu Tit Brăiloiu și Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea.

Conform surselor Capital, Dragnea ar fi dorit să-l umilească și mai mult pe ministrul Justiției și să fie votată moțiunea împotriva sa. El a dorit să tranșeze rapid lucrurile și a propus restructurarea Guvernului. Dăncilă a intervenit în forță și a susținut că remanierea este o soluție mult mai bună, ceea ce l-ar fi enervat la culme pe Liviu Dragnea, spun surse PSD pentru Capital.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.