Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu scăpăm de vreme rea în următoarea săptămână. Meteorologii anunţă ploi, lapoviţă, ninsori şi foarte frig. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), regimul termic va fi foarte scăzut, asemănător zilelor de iarnă, nicidecum perioadei în care ne aflăm.

Joi, în regiunile sudice, estice şi parţial în cele centrale, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua, mai ales în cursul zilei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în est şi în sud-est. Temperaturile maxime, în general mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, se vor încadra între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.