Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au trecut 66 de ani de la primăvara în care Iosif Djugașvili se prăbușea în biroul său lovit de damblá. A horcăit în agonie ore în șir fără ca nici cei mai apropiați tovarăși să aibă curajul să-l întrebe de sănătate, întrucât știau bine că un singur cuvânt sau gest greșit îi era de ajuns lui Stalin ca să ordone un pluton pentru execuția oricui, sau, mai simplu, un glonț în ceafă.

Strănepotul călăului de partid și de stat, Iakov Djugașvili, s-a declarat oripilat de rezultatele unui sondaj recent, potrivit căruia 46% dintre ruși consideră justificate atrocitățile lui Stalin „pentru menținerea ordinii în țară”, procentaj record în ultimii ani. Doar 19% au o părere negativă despre dictatura străbunicului său.

Integral pe RepublicaComentarii

Kuminecaturile Bucilor Gemene, gaozar dragnist trist Ce au cu Liviu al meu? Slobozul lui este atat de dulce!

18 aprilie 2019 12:57

Stalinistul nostru va scapa de puscarie!!! Sampania va curge garla la Scrovistea! Nu are cum sa nu scape: Fie prin decizia "imparțialului" Dorneanu de la CCR, fie prin semnătura neconflictualei Dăncilă de la Guvern, fie prin pensionarea judecătoarei Mera de la ICCJ, cumva va scapa! Sunt prea multi manjiti in tara asta! E plina tara de slugi obediente puse in locuri strategice! Niste papusi trase de sfoara de marele papusar Dragnea! Noua ne ramane o singura speranta: VOTUL! Cu VOTUL si cu PREZENTA la vot il vom lovi decisiv!

18 aprilie 2019 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.